Produkto aprašymas
*Tikroji produkto išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukose ir vaizdo įrašuose.
Pagrindiniai privalumai

Mikrobangų krosnelė – greitam maisto ruošimui
Mikrobangų funkcija – tai trumpiausias būdas greitai pagaminti gardžius patiekalus. Vienu mygtuko palietimu galima greitai išlydyti šokoladą, atšildyti savo mėgstamą užkepėlę arba pašildyti patiekalo likučius. Greitas ir paprastas būdas skaniems patiekalams ruošti.

Greitai atšildykite maistą, naudodami mūsų atitirpinimo funkciją
Naudojant mikrobangų krosnelės atšildymo funkciją, šaldytas maistas sparčiai paruošiamas gaminti. Pasirinkus maisto rūšį ir svorį, mikrobangų krosnelė automatiškai apskaičiuoja, kiek laiko prireiks jam atšildyti. Tuomet patiekalas pradedamas atšildyti, išlaikant jo skonį ir tekstūrą.

Paprasta nustatyti trukmę, puikūs rezultatai
Naudojant mūsų lengvai nustatomą laikmatį, patiekalas mikrobangų krosnelėje niekada nebus gaminamas per ilgai. Įveskite trukmę, kurią norite, kad mikrobangų krosnelė veiktų, ir ji automatiškai išsijungs, praėjus šiam laikui. Jeigu rezultatai netenkina, paliesdami mygtuką galite nesunkiai pridėti papildomo laiko.
Gardūs patiekalai naudojant automatinę programą
Naudojant mūsų automatinės programos nuostatas, mikrobangų krosnelės maisto gaminimo parametrai parenkami be klaidų. Ją paprasta įjungti ir yra daug funkcijų, iš kurių galima pasirinkti pageidaujamą. Ji automatiškai nustato tinkamą galios lygį pagal ruošiamą patiekalą, todėl gaminti skanesnį maistą mikrobangų krosnelėje kaip niekad paprasta.
Pagalba
Ar žinojote, kad kai kurias problemas galite išspręsti be specialisto pagalbos? Norėdami pradėti, apačioje pasirinkite problemą su kuria susidūrėte.
Ieškoti patarimų
Dažniausi klausimai
Nieko nerasta
Peržiūrėkite visą paieškos rezultatus mūsų palaikymo puslapyjeUžsiregistruokite „MyElectrolux“ ir vienoje vietoje raskite viską, ko reikia.
- Sklandesnis aptarnavimas ir palaikymas
- Sparti prieiga prie instrukcijų ir naudojimo vadovų
- Visos garantinės sąlygos
- Specialūs pasiūlymai ir nuolaidos
