Šokoladainis

Saldinkite kepinius topinambais.

Šie skanūs, sodraus skonio šokoladainiai yra pasaldinti vietoj cukraus naudojant topinambų sirupą. Šiame sirupe daug inulino, ši medžiaga maitina gerasias bakterijas esančias žarnyne. Šis sirupas yra itin saldus ir yra mažo glikeminio indekso.

Ingredientai

125 gramų gi sviesto

2 kiaušiniai

300 mililitrų topinambų sirupo

115 gramų ryžių miltų

25 gramų 100% kakavos miltelių

Žiupsnelio druskos

1 žingsnis

Ant Electrolux kaitlentės užkaiskite prikaistuvį, į jį sudėkite šokoladą bei sviestą ir nustatykite 2 lygio kaitrą. Kaitlentė išlaikys tolygų kaitinimą ir šokolado tirpinimui nebus reikalinga vandens vonelė.

2 žingsnis

Naudodami Electrolux Assistant virtuvinį kombainą, suplakite kiaušinius. Sudėkite sausus ingridientus, ir darkart pajunkite kombainą išmaišykite. Galiausiai, supilkite ištirpintą šokoladą, supilkite topinambų sirupą ir maišykite iki masė bus tolygi.

3 žingsnis

Nustatykite Hot steam režimą Electrolux CombiSteamPro orkaitėje ir įkaitinkite ją iki 170 laipsnių Celsijaus. Supilkite tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Skardą įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes. Baigus kepti, leiskite šokoladainiui atvėsti ir supjaustykite mažais gabalėliais.