Daugiau įspūdžių

Tegu kiekviena akimirka būna ypatinga

Pamaloninkite svečius ne tik skaniu maistu, bet ir maloniais įspūdžiais. Atskleiskite savo kūrybiškumą su „Electrolux“, išdrįskite išmėginti nepatirtus dalykus ir patiekite įsimintinus patiekalus.

„SoftSpikes“

Gležni stiklo dirbiniai bus tvirtai ir saugiai laikomi savo vietose.

Tegyvuoja blizgesys!

Blizgios ir gražios taurės išties pagyvina padengto stalo vaizdą. Deja, stiklo dirbiniai yra trapūs ir juos galima plauti tik rankomis. Tačiau, naudodamiesi mūsų indaplovėmis, be jokio rūpesčio stalą galėsite padengti pačiais gražiausiais stiklo šedevrais. Technologija „SoftSpike“, švelniai pasirūpinta kiekviena taure. Būkite kūrybiški: prie kiekvienos taurės kojelės dailiai pririškite vardo kortelę ir taip pažymėkite svečių sėdėjimo vietas.

„Sous Vide“ – asmeniškas maisto gaminimas

Pakvieskite draugus ir šeimos narius į spontanišką „Sous Vide“ vakarėlį! Parenkite mėsos, žuvies, paukštienos, daržovių ingredientų. Nepamirškite ir žolelių bei prieskonių. Tegu svečiai patys jungia įvairius skonius ir kuria savo patiekalus jų vardais pažymėtuose „Sous Vide“ maišeliuose. Paįvairinkite pramogą ir  pasiūlykite netradicinių skonių ir aromatų derinių.

Orkaitė „CombiSteam Pro“

Išbandykite naujų „Sous Vide“ patiekalų skonių ir tekstūrų, naudodamiesi orkaite „Combisteam Pro“.

Netradiciniai skonio deriniai


  • 1
    Mėta ir garstyčios

    Mėtos gaivumas nuostabiai dera su garstyčių skoniu. Tai – puikus būdas paskaninti ėrieną.

  • 2
    Apelsinas ir rozmarinas

    Aromatingam rozmarinui gerai tinka pikantiškas apelsino saldumas. Tai – dar vienas puikus būdas pagardinti lašišą.

  • 3
    Cinamonas ir čiobrelis

    Cinamono šiltumas su žemišku čiobreliu - puiki skonių pora vištienos patiekalams.

Ruoškite nepuoštus desertus

Kartais mažiau gali būti daugiau. Nepapuoštas tortas – tai skanus desertas be tradicinių pabarstų ar marcipaninių puošmenų. Aiškiai matomi sluoksniai atskleidžia viduje slypinčių skonių tekstūras ir spalvas. Gaminkite maistą garuose ir jūsų desertų sluoksniai bus puresni, storesni, o gautas rezultatas - įspūdingesnis.
Atraskite garus iš naujo

Įspūdingas šokoladinis glaistas

Desertui pamaloninkite savo gomurį lengvai paruošiamu skanumynu – šaldytais, šokoladu glaistytais mėtų lapeliais. Jie puikiai tiks ir atskirai, ir kaip papuošimas kitam desertui, pvz., ledams ar tortui. Ant indukcinės kaitlentės išlydyti šokoladą itin paprasta, o gautas rezultatas bus puikus. Beje, siekdami įvairovės, šokolade galite mirkyti ir kitokius lapelius. Išbandykite baziliką, šalaviją arba levandą.

  • 1
    Išlydykite šokoladą

    Suberkite pusę puodelio juodojo šokolado į puodą ir šildykite jį ant indukcinės kaitlentės kol gausite tirštą, vientisą masę.

  • 2
    Panardinkite mėtų lapelius

    Panardinkite šviežius mėtų lapelius į šokoladą, pirštais arba virtuviniu pincetu laikydami juos už kotelio.

  • 3
    Užšaldykite

    Suklokite lapelius ant pergamentinio kepimo popieriaus ir dėkite jį į šaldiklį. Palaukite apie 30 min. kol šokoladas sukietės. Jei norite geresnio rezultato, naudokite sparčiojo šaldymo funkciją.